Monday, August 18, 2008

Sjømannspresten ordnet kvartfinalebilletter!

Det å være OL-tilskuer byr på mange utfordringer, men det meste har gått veldig greit. Vår største bekymring har vært at vi sannsynligvis hadde billetter til feil kvartfinaler. Vi hadde billetter til de to siste kvartfinalene, mens Norge ville spille i en av de to første om vi ble nr 1 eller 2 i gruppa vår. Da vi ankom den siste kampen i gruppefinalen, var det klart at Norge ville bli nr 1 eller nr 2, og desperasjonen begynte å bli påtagelig. Mine tre nye venninner fra Lillehammer - Eli, Elin og Mari - benyttet en hver anledning til å forhøre seg om billetter, og det beste sporet viste seg å være Den Norske Sjømannskirken i Beijing. Sjømannspresten tok saken, og fikk etterhvert ordnet bytte av billetter med en gruppe franskmenn som var på jakt etter de billettene vi hadde. Og SÅÅÅ glad ble Eli da vi fikk høre at kvartfinalebillettene var sikret.

(Sorry jenter at jeg mikset navnene ... Det var nokså midt på natten da jeg blogget dette, så navnene må ha gått litt i surr ...)


.. og sjømannspresten fikk selvsagt en god klem:

4 comments:

jarle said...

Hurra for Norge! Men nå må du snart komme hjem - det er vel Åmøytur til helgen?

Bjarte said...

Jeg er på vei hjem i morgen tidlig (onsdag morgen kinesisk tid). Og - ja, det blir selvsagt Åmøytur til helgen! Dere kommer?

jarle said...

Jeg har vakt, men vi satser på dags/kveldstur. Velkommen hjem!

Bjarte said...

.. klokka er snart 2 (om natten) kinesisk tid. Jeg holder på å pakke, og vi forlater hotellet klokka 8 i morgen tidlig ...